Перейти до вмісту
Головна » Оладки з кабачка та моркви

Оладки з кабачка та моркви

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Оладки з кабачка та моркви” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 3 великі моркви
    ❯ 200 г свіжозаморожених кабачків
    ❯ 1 яйце
    ❯ 1/2 цибулини
    ❯ 1 пучок зелені асорті (кріп, петрушка, селера)
    ❯ 80 г борошна
    ❯ 1 ст. л. картопляного крохмалю
    ❯ 1/2 ч. л. соди
    ❯ 1 ст. л. оцту
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ рослинна олія

    Покроковий процес приготування оладків з кабачків та моркви

    Крок 1

    Очищену моркву натерти на середній тертці, кабачки порубати. Зелень промити, перебрати, обсушити, кілька гілочок відкласти для подачі. Очищену цибулину та зелень дрібно нарізати.

    Крок 2

    Овочі та зелень з’єднати в мисці, додати борошно, крохмаль, яйце і перемішати. Додати соду і сік лимона, посолити та поперчити на смак та перемішати повторно.

    Крок 3

    Дати тесту відстоятись 10 хв і на гарячій олії порційно спекти оладки. Подати гарячими зі свіжою зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Оладки з кабачка та моркви. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *