Перейти до вмісту
Головна » Оладки з капусти

Оладки з капусти

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Оладки з капусти” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 10 хвилин
    У 1 порції: 660 ккал, 17г білків,
    37 г жирів, 65 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 500 г борошна
    ❯ 200 г шкварок зі свинячого жиру
    ❯ 2 яйця
    ❯ 500 г квашеної капусти
    ❯ 2 ст. л. топленого свинячого жиру
    ❯ 2 ч. л. солі
    ❯ 1 ч. л. меленого кмину

    Покроковий процес приготування оладків з капусти

    Крок 1

    Борошно висипати гіркою в миску, посередині зробити поглиблення. Вбити туди яйця, додати дрібно нарізані шкварки, віджату капусту і 2 стіл. ложки жиру. Приправити сіллю, кмином та замісити тісто.

    Крок 2

    З тіста сформувати оладки діаметром 10 см та товщиною бл. 1 см. Випікати в духовці на деку при 190–200° до підрум’янювання. (Під час випікання один раз перевернути. Деко жиром не змащувати.)

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Оладки з капусти. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *