«Діаменю» рецепт “Оселедець у яйці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
160 ккал
Інгредієнти
– 1 солоний оселедець
– 4 варені яйця
– сік половини лимона
– 2 ст. сметани
– 1 буряк
– сіль
– мелений чорний перець – на смак
– зелень кропу – на смак
Покрокове приготування оселедця у яйці
Крок 1
Яйця чищу, розрізаю навпіл, дістаю жовтки та розминаю їх вилкою. Буряк натираю на тертці або дрібно нарізаю, заливаю 1 л окропу, кладу в цю воду білки на годину.
Крок 2
Від філе відрізаю 10 тонких смужок, решту риби подрібнюю, перемішую зі сметаною та жовтками.
Крок 3
Додаю сік лимона, подрібнений кріп, солю та перчу. Викладаю начинку у підфарбовані білки, прикрашаю смужками оселедця та зеленню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!