Перейти до вмісту
Головна » Оселедець у яйці

Оселедець у яйці

    Оселедець у яйці

    «Діаменю» рецепт “Оселедець у яйці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    160 ккал

    Інгредієнти

    – 1 солоний оселедець
    – 4 варені яйця
    – сік половини лимона
    – 2 ст. сметани
    – 1 буряк
    – сіль
    – мелений чорний перець – на смак
    – зелень кропу – на смак

    Покрокове приготування оселедця у яйці

    Крок 1

    Яйця чищу, розрізаю навпіл, дістаю жовтки та розминаю їх вилкою. Буряк натираю на тертці або дрібно нарізаю, заливаю 1 л окропу, кладу в цю воду білки на годину.

    Крок 2

    Від філе відрізаю 10 тонких смужок, решту риби подрібнюю, перемішую зі сметаною та жовтками.

    Крок 3

    Додаю сік лимона, подрібнений кріп, солю та перчу. Викладаю начинку у підфарбовані білки, прикрашаю смужками оселедця та зеленню

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Оселедець у яйці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *