Перейти до вмісту
Головна » Овочева запіканка з яблуками

Овочева запіканка з яблуками

    Овочева запіканка з яблуками

    Рецепт “Овочева запіканка з яблуками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 10 хвилин
    У 1 порції: 264 ккал, 9 г білків,
    11 г жирів, 17 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 5 банок:
    ❯ 5 кг маслюків
    ❯ 4 ст. л. солі
    ❯ 2 ст. л. соку лимона
    ❯ лавровий лист
    ❯ чорний перець горошком
    ❯ 1 ч. л. цукру
    ❯ 100 мл 9% оцту

    Покроковий процес приготування овочевої запіканки

    Крок 1

    З’єднати в мисці оцет, сіль та цукор, перемішати. Цибулю очистити, нарізати півкільцями, викласти в миску та маринувати 30 хв. Відкинути на сито

    Крок 2

    Буряк вимити, відварити у шкірці, очистити та нарізати кружками. Картоплю очистити, вимити, нарізати тонкими кружальцями та залити водою.

    Крок 3

    Яблука вимити, очистити та, видаливши серцевину з насінням, нарізати тонкими скибочками. Сир натерти на великій тертці, половину перу

    Крок 4

    У форму для запікання, змащену рослинною олією, викладати шарами картоплю, буряки та яблука. Кожен шар посипати сиром з цибулею. Верхній шар викласти, чергуючи кухлі картоплі та буряків

    Крок 5

    Духовку нагріти до 180 °. Яйця збовтати зі сметаною, залити продукти у формі та запікати 20 хв. Посипати запіканку
    сиром, що залишився, і запікати ще 10 хв.

    Сьогодні ми дізналися як готується Овочева запіканка з яблуками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *