Перейти до вмісту
Головна » Овочеве рагу з бруквою

Овочеве рагу з бруквою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Овочеве рагу з бруквою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 3 години
    У 1 порції: 110 ккал, 4 г білків,
    1 г жирів, 21 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 середні цибулини
    ❯ по 250 г моркви, брукви та кореня петрушки
    ❯ 1/2 ч. л. меленого імбиру
    ❯ щіпка меленого куміну
    ❯ 1/2 ч. л. меленого кайєнського перцю
    ❯ 2 ч. л. сушеної петрушки
    ❯ 1 бутончик гвоздики
    ❯ сіль
    ❯ прибл. 300 мл овочевого бульйону чи води

    Покроковий процес приготування рагу з бруквою

    Крок 1

    Цибулю очистити та нарізати півкільцями. Інші овочі вимити, очистити та нарізати кубиками величиною 2х2 см. Разом з кільцями цибулі викласти у сотейник або велику форму для запікання з високими бортами. Приправити меленим імбиром, куміном та кайєнським перцем, посипати сушеною зеленню, перемішати. Додати бутончик гвоздики. Овочі посолити, влити бульйон.

    Крок 2

    Накрити посуд кришкою і тушкувати овочі в духовці при 120 ° до м’якості. При необхідності періодично підливати бульйон. Подати тушковані овочі теплими як самостійна страва або як гарнір до курки чи м’яса

    Не викидайте бадилля брукви! Цей овоч, як і цибуля, їстівне все – і вершки, і коріння. Бадилля у свіжому вигляді ви
    можете сміливо використовувати як зелень у салатах.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Овочеве рагу з бруквою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *