Перейти до вмісту
Головна » Овочевий тарт з шинкою та сиром

Овочевий тарт з шинкою та сиром

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Овочевий тарт з шинкою та сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 300 г борошна
    ❯ 100 мл оливкової олії
    ❯ 4 ст. л. води
    ❯ сіль
    ❯ жир для змащування форми
    Для начинки та заливання:
    ❯ 3 моркви
    ❯ 2 невеликі цукіні
    ❯ 150 г сиру тонкими скибочками
    ❯ 200 г шинки тонкими скибочками (бекону або копченої грудинки)
    ❯ 2 яйця
    ❯ 200 мл молока
    ❯ 2 гілочки чебрецю
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування тарт з шинкою та сиром

    Крок 1

    Для тіста борошно просіяти зі щіпкою солі у глибоку миску. Вливаючи тонким струмком олію та воду, вимісити гладке тісто. Якщо тісто дуже круте, долити трохи (не більше 2 ст. л.) води.

    Крок 2

    Духовку нагріти до 180 °. Форму для тарта змастити жиром. Тісто тонко розкотити та вислати їм форму, зробивши борти. Тісто часто наколоти вилкою.

    Крок 3

    Чебрець промити, обсушити та дрібно порубати. Яйця розговорити з молоком, додати рубаний чебрець, посолити та поперчити на смак.

    Крок 4

    Моркву очистити та нарізати тонкими поздовжніми пластинами за допомогою овочерізки. Цукіні вимити, обсушити та нарізати так само.

    Крок 5

    Цукіні, морква, скибочки сиру та шинки, чергуючи, укласти у форму по спіралі. Продукти у формі залити молочно-яєчною сумішшю, добре поперчити та запікати в духовці 35–40 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Овочевий тарт з шинкою та сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *