Перейти до вмісту
Головна » Овочі та гриби на шпажках

Овочі та гриби на шпажках

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Овочі та гриби на шпажках” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 10 хвилин
    У 1 порції: 280 ккал, 4 г білків,
    7 г жирів, 25 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 баклажани
    ❯ 2 кабачки
    ❯ 4 різноколірний солодкий перець
    ❯ 3 помідори
    ❯ 8 зубчиків часнику
    ❯ 2–3 ст. л. білого вина
    ❯ сік 1 лимона
    ❯ 1 ст. л. меду
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ сіль
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 6 печериць

    Покроковий процес приготування овочів на шпажках

    Крок 1

    Баклажани, помідори та кабачки нарізати кухлями, гриби – половинками. Стручки перцю розрізати на 4 частини та видалити насіння. Часник очистити та потовкти. У миску налити вино, додати часник, сік лимона та мед, посолити та поперчити. Покласти в маринад скибочки баклажанів, грибів, кабачків та перцю і залишити на 1 год.

    Крок 2

    Скибочки маринованих овочів та грибів нанизати на шпажки упереміж з помідори. Збризкати маслом і обсмажувати на грилі 10-15 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Овочі та гриби на шпажках. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *