Перейти до вмісту
Головна » Паштет із грибів із вершковим сиром

Паштет із грибів із вершковим сиром

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Паштет із грибів із вершковим сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 240 г м’якого вершкового сиру
    ❯ 240 г печериць
    ❯ 2 зубки часнику
    ❯ 70 г вершкового масла
    ❯ 1/2 ч. л. рубаного чебрецю
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування паштету із грибів

    Крок 1

    Часник очистити та дрібно порубати. Гриби почистити, промити, обсушити та нарізати тонкими скибочками.

    Крок 2

    На сковороді розтопити вершкове масло, закласти гриби та обсмажувати, помішуючи, бл. 10 хв. Додати часник, чебрець і готувати, перемішуючи, 2-3 хв. Гриби повинні повністю приготуватися, але не засмажитись.

    Крок 3

    Обсмажені гриби зняти з вогню та добре остудити. Гриби з олією, в якій вони готувалися, перекласти в чашу блендера та пюрувати, додаючи порціями вершковий сир.

    Крок 4

    Грибну масу з сиром посолити та поперчити на смак, добре збити. Готовий грибний паштет перекласти в ємність із кришкою та дати настоятися у холодильнику бл. 30 хв. Готовий грибний паштет подати охолодженим із підсушеним білим хлібом або домашні крекери.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Паштет із грибів із вершковим сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *