Рецепт “Паштет із грибів із вершковим сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 240 г м’якого вершкового сиру
❯ 240 г печериць
❯ 2 зубки часнику
❯ 70 г вершкового масла
❯ 1/2 ч. л. рубаного чебрецю
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування паштету із грибів
Крок 1
Часник очистити та дрібно порубати. Гриби почистити, промити, обсушити та нарізати тонкими скибочками.
Крок 2
На сковороді розтопити вершкове масло, закласти гриби та обсмажувати, помішуючи, бл. 10 хв. Додати часник, чебрець і готувати, перемішуючи, 2-3 хв. Гриби повинні повністю приготуватися, але не засмажитись.
Крок 3
Обсмажені гриби зняти з вогню та добре остудити. Гриби з олією, в якій вони готувалися, перекласти в чашу блендера та пюрувати, додаючи порціями вершковий сир.
Крок 4
Грибну масу з сиром посолити та поперчити на смак, добре збити. Готовий грибний паштет перекласти в ємність із кришкою та дати настоятися у холодильнику бл. 30 хв. Готовий грибний паштет подати охолодженим із підсушеним білим хлібом або домашні крекери.