Перейти до вмісту
Головна » Паштет з курячої печінки

Паштет з курячої печінки

    Паштет з курячої печінки

    Рецепт “Паштет з курячої печінки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Печінка куряча 400 гр
    – Цибуля шалот 1 шт
    – Бекон 2 шт
    – Часник 1 зубок
    – Лавровий лист 1 шт
    – Чебрець сушений 0,5 ч.л.
    – Вершкове масло 125 гр
    – Вершки (30%) 60 мл
    – Коньяк 50 мл
    – Сіль
    – Перець

    Покроковий процес приготування паштету з курячої печінки
    Паштет з курячої печінки1

    Крок 1

    Дрібно нарізаємо цибулю шалот або іншу цибулю. На сковороду кладемо вершкове масло та відправляємо цибулю. Обсмажуємо на маленькому вогні. Дрібно нарізаємо бекон і також відправляємо у сковороду.

    Паштет з курячої печінки2

    Крок 2

    Додаємо сушений чебрець і потім курячу печінку. Додаємо температуру, перемішуємо та обсмажуємо.

    Паштет з курячої печінки3

    Крок 3

    Коли печінка почне обсмажуватися, наливаємо 50 г коньяку. Перемішуємо та підпалюємо коньяк. Коли коньяк випариться, видавлюємо зубок часнику. Додаємо шматок вершкового масла та перемішуємо.

    Паштет з курячої печінки4

    Крок 4

    Коли олія розчиниться, додаємо вершки. Солимо і перчимо, додаємо лавровий лист. Готуємо на маленькому вогні 2 хвилини. Роздрібнюємо все у блендері.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Паштет з курячої печінки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *