Рецепт “Паштет з курячої печінки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Печінка куряча 400 гр
– Цибуля шалот 1 шт
– Бекон 2 шт
– Часник 1 зубок
– Лавровий лист 1 шт
– Чебрець сушений 0,5 ч.л.
– Вершкове масло 125 гр
– Вершки (30%) 60 мл
– Коньяк 50 мл
– Сіль
– Перець
Покроковий процес приготування паштету з курячої печінки
Крок 1
Дрібно нарізаємо цибулю шалот або іншу цибулю. На сковороду кладемо вершкове масло та відправляємо цибулю. Обсмажуємо на маленькому вогні. Дрібно нарізаємо бекон і також відправляємо у сковороду.
Крок 2
Додаємо сушений чебрець і потім курячу печінку. Додаємо температуру, перемішуємо та обсмажуємо.
Крок 3
Коли печінка почне обсмажуватися, наливаємо 50 г коньяку. Перемішуємо та підпалюємо коньяк. Коли коньяк випариться, видавлюємо зубок часнику. Додаємо шматок вершкового масла та перемішуємо.
Крок 4
Коли олія розчиниться, додаємо вершки. Солимо і перчимо, додаємо лавровий лист. Готуємо на маленькому вогні 2 хвилини. Роздрібнюємо все у блендері.