Рецепт “Паста з сицилійським песто” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 хвилин
У 1 порції: 540 ккал, 18 г білків,
15 г жирів, 86 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 400 г спагеті або інших макаронних виробів
❯ сіль
❯ 1 ст. л. оливкової олії
❯ 125 г гострої сиров’яленої салямі
❯ 1 середня цибулина
❯ по 1 стручку червоного та жовтого солодкого перцю
❯ 100 г сицилійського песто
❯ листочки материнки для прикраси
Покроковий процес приготування пасти з песто
Крок 1
Спагеті відварити у достатній кількості підсоленої води, як описано на пакуванні.
Крок 2
Салямі нарізати тонкими кружальцями. Цибулю очистити та нарізати півкільцями. Стручки перцю вимити, обсушити, насіння і видалити плодоніжки. М’якуш перцю нарізати брусочками середньої товщини. На сковороді нагріти оливкову олію та обсмажувати салямі бл. 2 хв. Додати до салямі підготовлені овочі та готувати, помішуючи, ще 3 хв.
Крок 3
Готові спагеті відкинути на друшляк та промити гарячою водою. Ок. 100 мл рідини з-під спагеті зібрати та в окремому посуді з’єднати з песто. Полити спагеті соус з песто. Додати ковбасу, овочі та акуратно перемішати. Готове блюдо розкласти по порційним тарілкам. Подати гарячим, посипавши листочками материнки.