Перейти до вмісту
Головна » Печеня з кролика з молодою картоплею

Печеня з кролика з молодою картоплею

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Печеня з кролика з молодою картоплею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 10 хвилин
    У 1 порції: 640 ккал, 33 г білків,
    37 г жирів, 47 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 600 г спинки кролика без кісток
    ❯ по 2 ст. л. оливкової олії та соку лимона
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 1 кг молодої картоплі
    ❯ 2 червоні цибулини
    ❯ 100 г вершкового масла
    ❯ по 1 гілочці розмарину та чебрецю
    ❯ жменя рубаної петрушки для прикраси

    Покроковий процес приготування печені з кролика

    Крок 1

    М’ясо вимити, добре обсушити паперовим рушником, згорнути рулетом та обв’язати кулінарною ниткою. Для маринаду змішати оливкову олію, сік лимона, 1 чайн. ложці солі та меленого чорного перцю. Обмазати м’ясо підготовленою сумішшю, загорнути в харчову плівку та залишити маринуватися в холодильнику на 8 год.

    Крок 2

    Нагріти духовку до 190 °. Картоплю ретельно вимити та, не очищаючи, варити у підсоленій воді 10 хв. Тим часом червону цибулю очистити та нарізати тонкими кільцями. Чебрець і розмарин сполоснути, воду струсити, листочки обірвати з гілочок. Відварена до напівготовності картопля разом з нарізаною цибулею викласти у велику форму для запікання. Вершкове масло настругати ножем і рівномірно розподілити поверх овочів. По центру викласти м’ясний
    рулет, збризкати його маринадом, що залишився і посипати чебрецем і розмарином. Запікати 35 хв. Перед подачею посипати печеню з овочами рубаною петрушкою.

    Сьогодні ми дізналися як готується Печеня з кролика з молодою картоплею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *