Перейти до вмісту
Головна » Печиво зі смородиною

Печиво зі смородиною

    Печиво зі смородиною

    «Діаменю» рецепт “Печиво зі смородиною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    5 ХО
    420 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г свіжих ягід чорної смородини
    – 200 г вершкового масла
    – 300 г пшеничних висівок
    – 40 г фундука та мигдалю
    – 40 г кукурудзяного крохмалю
    – 1 ч. л. порошку стевії

    Покрокове приготування печива зі смородиною

    Крок 1

    Висівки та горіхи подрібнюю в блендері в дрібну крихту. Окремо у блендері збиваю розм’якшене вершкове масло з порошком стевії, додаю смородину і ще трохи збиваю.

    Крок 2

    Всипаю в ягідну суміш висівки з горіхами та крохмаль. Перемішую, формую ковбаску, загортаю її в харчову
    плівку та залишаю в холодильнику на годину.

    Крок 3

    Тісто нарізаю тонкими кружальцями. Деко застилаю пергаментним папером та розкладаю печиво. Випікаю близько 20 хвилин при температурі 200 градусів. Печиво виходить гарного бузкового кольору.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Печиво зі смородиною. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *