Рецепт “Піца з інжиром та в’яленою шинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 400 г готового тіста для піци
❯ 6 плодів інжиру
❯ 200 г в’яленої шинки тонкими скибочками
❯ 200 г моцарели
❯ 100 г рикотти
❯ 60 г руколи
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 2 ст. л. кедрових горішків (за бажанням)
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування піци з інжиром
Крок 1
Духовку нагріти до 230 °. Деко для випікання вистелити пергаментом. Викласти тісто на лист і руками розтягнути в тонкий пласт. Рікоту розім’яти зі щіпкою солі та перцю і викласти рівним шаром на тісто.
Крок 2
Моцарелу нарізати скибочками. Інжир вимити, обсушити та нарізати четвертинками. Шинку, інжир та моцарелу
викласти на тісто, збризкати оливковою олією, посипати горішками та добре поперчити. Випікати піцу 15 хв. Перед
подачею посипати рукколою.