Перейти до вмісту
Головна » Піца з яловичиною та бринзою

Піца з яловичиною та бринзою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Піца з яловичиною та бринзою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 310 ккал

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 300 г борошна
    ❯ 1 пакетик сухих дріжджів
    ❯ 1/2 ч. л. дрібного цукру
    ❯ 3-4 ст. л. рослинної олії
    ❯ 100 г рубаної яловичини
    ❯ 300 г бринзи
    ❯ 120 г чорних оливок без кісточок
    ❯ 2-3 ст. л. сметани
    ❯ 2 великі помідори
    ❯ 4 скибочки бекону
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування піцу з яловичиною

    Крок 1

    Борошно просіяти у велику миску. Додати сухі дріжджі та перемішати вилкою. Потім всипати цукор, 1 ч. л. солі, влити 2 ст. л. рослинної олії та 180 мл теплої води. Ретельно вимісити тісто. Сформувати його в кулю, прикрити рушником та залишити у теплому місці на 40 хв.

    Крок 2

    Рубану яловичину, помішуючи вилкою, обсмажити на рослинній олії, що залишилася. Дати охолонути. Бринзу розкришити та перемішати з м’ясом.

    Крок 3

    Чорні оливки подрібнити у блендері до отримання гладкого пюре. Потім підмішати його до м’яса з бринзою разом із сметаною. Поперчити до смаку. Солити не слід, тому що бринза досить солона.

    Крок 4

    Помідори вимити та нарізати тонкими часточками. Кожну скибочку бекону розрізати навпіл.

    Крок 5

    Духовку нагріти до 200 °. Тісто розкотити у пласт та вирізати невеликі кола. Кожен покрити м’ясною начинкою, викласти зверху по скибочці помідора і шматочку бекону. Випікати 20 хв. Можна прикрасити базиліком.

    Сьогодні ми дізналися як готується Піца з яловичиною та бринзою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *