Рецепт “Піца з яловичиною та бринзою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 310 ккал
Інгредієнти
На 8 порцій:
❯ 300 г борошна
❯ 1 пакетик сухих дріжджів
❯ 1/2 ч. л. дрібного цукру
❯ 3-4 ст. л. рослинної олії
❯ 100 г рубаної яловичини
❯ 300 г бринзи
❯ 120 г чорних оливок без кісточок
❯ 2-3 ст. л. сметани
❯ 2 великі помідори
❯ 4 скибочки бекону
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування піцу з яловичиною
Крок 1
Борошно просіяти у велику миску. Додати сухі дріжджі та перемішати вилкою. Потім всипати цукор, 1 ч. л. солі, влити 2 ст. л. рослинної олії та 180 мл теплої води. Ретельно вимісити тісто. Сформувати його в кулю, прикрити рушником та залишити у теплому місці на 40 хв.
Крок 2
Рубану яловичину, помішуючи вилкою, обсмажити на рослинній олії, що залишилася. Дати охолонути. Бринзу розкришити та перемішати з м’ясом.
Крок 3
Чорні оливки подрібнити у блендері до отримання гладкого пюре. Потім підмішати його до м’яса з бринзою разом із сметаною. Поперчити до смаку. Солити не слід, тому що бринза досить солона.
Крок 4
Помідори вимити та нарізати тонкими часточками. Кожну скибочку бекону розрізати навпіл.
Крок 5
Духовку нагріти до 200 °. Тісто розкотити у пласт та вирізати невеликі кола. Кожен покрити м’ясною начинкою, викласти зверху по скибочці помідора і шматочку бекону. Випікати 20 хв. Можна прикрасити базиліком.