Перейти до вмісту
Головна » Пісний суп з пшоном

Пісний суп з пшоном

    Пісний суп з пшоном

    «Діаменю» рецепт “Пісний суп з пшоном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    34 ккал

    Інгредієнти

    – 2 бульби картоплі
    – 300 г білокачанної капусти
    – 1 цибулина
    – 1 морква
    – 2 ст. пшона
    – 2-3 ст. рослинної олії
    – сіль, прянощі, зелень – на смак

    Покрокове приготування пісного супу

    Крок 1

    Картоплю мою та чистю. Нарізаю кубиками та відправляю в киплячу воду (3 л). Варю до готовності. Капусту дрібно нарізаю. Опускаю її в суп, коли картопля буде вже м’якою. Варю 20 хвилин.

    Крок 2

    Пшоно промиваю під струменем холодної води і додаю до супу. Продовжую варити близько 10 хвилин. Цибулю очищаю і нарізаю кубиками. Моркву натираю на великій тертці.

    Крок 3

    Викладаю овочі на сковорідку, додаю олію та 2 ст.л. води. Тушу до готовності 10 хв. Додаю сіль, тушковані овочі та прянощі – на смак. За 5 хвилин до кінця варіння викладаю нарізану зелень

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пісний суп з пшоном. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *