Рецепт “Полб’яні млинці з фруктами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 790 ккал, 11 г білків,
37 г жирів, 104 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 280 г полб’яного борошна тонкого помелу
❯ по 300 мл молока та води
❯ 1 велике яйце
❯ дрібка солі
❯ 1 ч. л. олії + трохи для смаження
Для подачі:
❯ 1 баночка консервованих абрикосів
❯ 50 г розтопленого вершкового масла
❯ 150 г цукру
Покроковий процес приготування полб’яних млинців
Крок 1
У глибоку миску розбити яйце, влити молоко, воду і збовтати віночком. Всипати борошно і ретельно перемішати, щоб не було грудочок. У тісто додати щіпку солі та 1 стіл. ложку олії. Перед тим як випікати млинці, дати тесту відстоятись 1-2 год.
Крок 2
На розпеченій сковороді, злегка змащеною олією, порціями спекти з тіста тонкі рум’яні млинці.
Крок 3
З консервованих фруктів злити сироп, плоди нарізати дрібними шматочками та розподілити поверх млинців. Скласти млинці з начинкою трикутниками, полити розтопленим вершковим маслом, посипати цукром і поставити в попередньо нагріту духовку під гриль на 5 хв, щоб цукор карамелізувався.