Перейти до вмісту
Головна » Польський борщ із вушками

Польський борщ із вушками

    Польський борщ із вушками

    Рецепт “Польський борщ із вушками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    6 порцій, 3 години

    Інгредієнти

    – 150 г сушених грибів (замочити на 8 годин)
    – 2 кг червоного буряку
    – 1 цибулина
    – 1/2 бульби селери
    – 1 корінь петрушки
    – 1 морква
    – 3 лаврові листи
    – 4 горошини запашного перцю
    – 200 мл бурякового квасу
    – 300 мл соку червоного буряку
    – 2 квашені яблука
    – Сіль
    – Перець
    – Цукор
    Для тесту:
    – 500 г борошна
    – Яйця
    – 125 мл гарячої води
    Для начинки:
    – 3 цибулини
    – 70 г вершкового масла
    – Гриби з відвару для борщу
    – 2 ст. л. панірувальних сухарів
    – 1 білок
    – Сіль
    – Перець

    Покроковий процес приготування польського борщу із вушками

    Крок 1

    Цибулину очистити, розрізати навпіл і обпалити над газовим пальником. У каструлю закласти проціджені гриби та очищені нарізані моркву, селеру та петрушку, додати цибулину, запашний перець та лавровий лист. Влити 3 л води та варити до готовності овочів. Відвар процідити в чисту каструлю, гриби відкласти та порубати.

    Крок 2

    У відвар закласти очищений буряк та варити до готовності. Буряк натерти на великій тертці та повернути у відвар.
    Додати нарізані яблука, влити квас і сік довести до кипіння і варити 5 хв. Додати сіль, цукор та перець за смаком і дати повністю охолонути. Перед подачею борщ процідити та нагріти, не доводячи до кипіння.

    “Вушка” до борща

    Крок 1

    Борошно залити окропом і швидко перемішати. Вбити яйця, вимісити тісто і дати йому відстоятись 20 хв.

    Крок 2

    Цибулю очистити, порубати, обсмажити на олії та перемішати з грибами. Додати сухарі та білок, посолити.

    Крок 3

    Тісто тонко розкотити та нарізати кружками діаметром бл. 3 см. Розкласти начинку, сформувати “вушка”
    і варити їх 3 хв у окропі.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Польський борщ із вушками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *