Перейти до вмісту
Головна » Полуничне суфле

Полуничне суфле

    Полуничне суфле

    «Діаменю» рецепт “Полуничне суфле” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    32 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г свіжої полуниці
    – 30 г швидкорозчинного желатину
    – 150 мл води
    – цукрозамінник – на смак

    Покрокове приготування полуничного суфле

    Крок 1

    Желатин розводжу водою. Полуницю пробиваю блендером, додавши цукрозамінник. Ставлю сотейник на середній вогонь і доводжу до кипіння, але не кип’ячу.

    Крок 2

    Як тільки на поверхні почнуть з’являтись бульбашки, знімаю з вогню. У гарячу ягідну масу додаю набряклий желатин. Добре перемішую до розчинення желатину.

    Крок 3

    Масу проціджую крізь сито в миску для збивання, щоб суміш була ніжна та повітряна. Збиваю міксером.

    Крок 4

    Форму вистилаю плівкою та змащую олією. Викладаю масу у форму, накриваю плівкою. Ставлю в холодильник до застигання.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Полуничне суфле. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *