Перейти до вмісту
Головна » Пшоняна каша з бананом

Пшоняна каша з бананом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Пшоняна каша з бананом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 420 ккал, 10 г білків,
    4 г жирів, 82 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 200 г пшоняних пластівців
    ❯ 150 мл води
    ❯ 500 мл молока
    ❯ сіль
    ❯ цукор
    ❯ 2 ст. л. меду
    ❯ 1 ч. л. меленої кориці
    ❯ 1 банан
    ❯ 3 ст. л. розм’якшеного вершкового масла
    ❯ 250 г консервованих абрикосів без кісточок

    Покроковий процес приготування пшоняної каши з бананом

    Крок 1

    У каструлі пшоняні пластівці залити холодною водою та дати набрякнути 30 хв.

    Крок 2

    Влити молоко, додати щіпку солі та цукор на смак. Все перемішати та варити на слабкому вогні, поки каша не стане густою (бл. 4 хв).

    Крок 3

    Банан очистити, нарізати скибочками та підмішати в кашу. Приправити щіпкою кориці. Полити кашу медом та розтопленим маслом, зверху викласти абрикоси.

    Пшоняна каша має ліпотропну дію, тобто допомагає боротися з жиром. Також вона містить велику кількість корисних мікроелементів та здатна виводити з організму іони важких металів. Ця властивість робить її одним з найнеобхідніших продуктів у раціоні сучасної людини.

    Сьогодні ми дізналися як готується Пшоняна каша з бананом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *