Перейти до вмісту
Головна » Пиріг із щавлем та куркою

Пиріг із щавлем та куркою

    Пиріг із щавлем та куркою

    Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Пиріг із щавлем та куркою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Для тесту:
    – 3 яйця
    – 20 г льняного борошна
    – 40 г гарбузового борошна
    – 1 ч. л. розпушувача тіста
    – дрібка солі
    – 3 ч. л. Псіліум
    – 2 ч. л. сушеного часнику
    – 80 мл води
    Для начинки:
    – 100 г відвареної курячої грудки
    – 130 г цибулі
    – 200 г щавлю
    – сіль на смак
    – 170 г знежиреного низькобілкового сиру
    – 2 ч. л. рафінованої ріпакової олії
    – 3 перепелині яйця для прикраси

    Процес приготування пирога із щавлем та куркою

    Крок 1

    Змішати сухі компоненти. Збити яйця міксером, додати води. Висипати суху суміш, перемішати та дати постояти 10 хвилин.

    Крок 2

    На розігріту сковороду вилити масло. Підсмажити цибулю, додати нарізаний щавель. Небагато протушкувати.

    Крок 3

    Зняти із плити. Додати м’ясо курки, нарізане кубиками, сир, сіль. У силіконовій формі (21 см) розподілити тісто,
    формуючи борти. Вилити начинку. У поглиблення в начинці вбити яйця.

    Крок 4

    Запікати в розігрітій до 200 град. духовці 40 хвилин. Вимкнути та залишити пиріг у духовці ще на 20 хвилин

    У ДЕНЬ МОЖНА З’ЇСТИ 4 КУСКА ПИРОГА І 40 Г ГОТОВОГО БІЛКОВОГО

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пиріг із щавлем та куркою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *