Перейти до вмісту
Головна » Кисіль із щавлю

Кисіль із щавлю

    Кисіль із щавлю

    «Діаменю» рецепт “Кисіль із щавлю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    12 ккал

    Інгредієнти

    – 0,5 л води
    – 250 г щавлю
    – 2 ст. цукру
    – 2 ст. Псіліум
    – ванілін

    Покрокове приготування киселю із щавлю

    Крок 1

    Щавель відварюю, даю охолонути, протираю крізь сито. Доливаю води, доводжу до кипіння, всипаю цукор, ванілін, додаю розведений у воді псилліум.

    Крок 2

    Помішуючи, трохи проварюю. Знімаю з вогню, даю охолонути

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кисіль із щавлю. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *