Перейти до вмісту
Головна » Рагу з оленини

Рагу з оленини

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Рагу з оленини” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години 30 хвилин
    У 1 порції: 570 ккал, 36 г білків,
    22 г жирів, 43 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 0,5 кг оленини з плечової частини туші
    ❯ 50 мл коньяку
    ❯ 1 червона цибулина
    ❯ 1 зубчик часнику
    ❯ 200 г коріння (петрушки, селери, моркви)
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 2 лаврові листи
    ❯ по 5 горошин чорного та запашного перцю
    ❯ 5 ягід ялівцю
    ❯ 1 ст. л. цукру
    ❯ за 1 ст. л. томат-пасти та оцту
    ❯ 250 мл сухого червоного вина
    ❯ 150 г печериць
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування рагу з оленини

    Крок 1

    М’ясо нарізати кубиками прибл. 2,5 х 2,5 см і замочити у коньяку на 15 хв.

    Крок 2

    У сотейнику на 1/2 олії обсмажувати м’ясо до рум’яної скоринки, потім перекласти в інший посуд.

    Крок 3

    Додати в сотейник масло та обсмажувати очищені та нарізані цибулю, часник і коріння до м’якості. Посипати суміш цукром, карамелізувати. Покласти м’ясо, підмішати оцет, спеції та томат-пасту. Влити вино та 300 мл води, посолити та томити рагу під кришкою на слабкому вогні прибл. 1,5-2 години до м’якості м’яса. За 15 хв до готовності додати
    нарізані гриби. Зняти з вогню та дати рагу настоятися під кришкою 10 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рагу з оленини. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *