Перейти до вмісту
Головна » Реберця з ягідним соусом

Реберця з ягідним соусом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Реберця з ягідним соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА 30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 1 кг свинячих ребер (одним шматком)
    ❯ 50 мл рослинної олії
    ❯ 1 головка часнику
    ❯ 2 ст. л. рідкого меду
    ❯ 300 г малини
    ❯ 400 г абрикосів
    ❯ 200 мл міцного м’ясного бульйону
    ❯ 50 мл соусу барбекю
    ❯ копчена паприка
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування реберць з ягідним соусом

    Крок 1

    М’ясо натерти сіллю та перцем, обсмажити на олії до золотистого кольору та перекласти у форму. Додати розрізану навпіл головку часнику, накрити листом фольги та запікати бл. 35 хв при 180 °. Фольгу видалити, мед перемішати із 2 ст. л. бульйону, змастити м’ясо та запікати ще 15 хв.

    Крок 2

    Абрикоси вимити, обсушити, розібрати на половинки, видаливши кісточки, викласти у форму з-під м’яса та перемішати. Абрикоси злегка посолити, приправити паприкою, влити 100 мл бульйону та запікати бл. 10 хв.

    Крок 3

    Для соусу малину промити та протерти через сито. У невеликому сотейнику змішати малину з бульйоном, покласти розмарин, довести до кипіння та уварити суміш наполовину. Додати соус барбекю, посолити, поперчити та добре прогріти.

    Крок 4

    М’ясо нарізати порційними шматочками. Подати з абрикосами, малиновим соусом та запеченим часником. За бажанням прикрасити свіжими ягодами малини та гілочками зелені.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Реберця з ягідним соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *