Рецепт “Річкова форель з беконом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 610 ккал, 56 г білків,
38 г жирів, 13 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 4 форелі, готові до кулінарної обробки (з головою)
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 2 лимони
❯ 1 ст. л. вершкового масла
❯ 1 пучок чебрецю
❯ 8 тонких скибочок бекону
❯ 4 ст. л. оливкової олії
❯ 400 г зеленої стручкової квасолі
❯ 4 зубчики часнику
❯ 2 ст. л. оцту
Покроковий процес приготування форелі з беконом
Крок 1
Нагріти духовку до 220 °. Рибу вимити та обсушити. На кожній тушці, з одного боку, зробити кілька косих надрізів.
Зовні та всередині натерти тушки сіллю та перцем
Крок 2
Лимони вимити та нарізати тонкими скибочками. Чотири скибочки відкласти, що залишилися нафарширувати рибу. Вкласти у кожне черевце по 2 гілочки чебрецю і трохи вершкового масла. Зверху покласти скибочки лимона і зелень, що залишилися. Обернути тушки беконом і викласти на вистелений папером для випікання лист так, щоб надрізи виявилися зверху. Збризкати оливковою олією і запікати 15-20 хв.
Крок 3
Тим часом стручки квасолі вимити, кінчики зрізати. Бланшувати квасолю у киплячій воді 3-5 хв. Відкинути на друшляк і обдати крижаною водою
Крок 4
Часник очистити, нарізати пластинами та обсмажувати на олії, що залишилася 3 хв. Додати квасолю, перемішати та зняти з вогню. Заправити овочі оцтом, посолити. Подати до риби.