Перейти до вмісту
Головна » Річкова форель з беконом

Річкова форель з беконом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Річкова форель з беконом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 610 ккал, 56 г білків,
    38 г жирів, 13 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 форелі, готові до кулінарної обробки (з головою)
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 2 лимони
    ❯ 1 ст. л. вершкового масла
    ❯ 1 пучок чебрецю
    ❯ 8 тонких скибочок бекону
    ❯ 4 ст. л. оливкової олії
    ❯ 400 г зеленої стручкової квасолі
    ❯ 4 зубчики часнику
    ❯ 2 ст. л. оцту

    Покроковий процес приготування форелі з беконом

    Крок 1

    Нагріти духовку до 220 °. Рибу вимити та обсушити. На кожній тушці, з одного боку, зробити кілька косих надрізів.
    Зовні та всередині натерти тушки сіллю та перцем

    Крок 2

    Лимони вимити та нарізати тонкими скибочками. Чотири скибочки відкласти, що залишилися нафарширувати рибу. Вкласти у кожне черевце по 2 гілочки чебрецю і трохи вершкового масла. Зверху покласти скибочки лимона і зелень, що залишилися. Обернути тушки беконом і викласти на вистелений папером для випікання лист так, щоб надрізи виявилися зверху. Збризкати оливковою олією і запікати 15-20 хв.

    Крок 3

    Тим часом стручки квасолі вимити, кінчики зрізати. Бланшувати квасолю у киплячій воді 3-5 хв. Відкинути на друшляк і обдати крижаною водою

    Крок 4

    Часник очистити, нарізати пластинами та обсмажувати на олії, що залишилася 3 хв. Додати квасолю, перемішати та зняти з вогню. Заправити овочі оцтом, посолити. Подати до риби.

    Сьогодні ми дізналися як готується Річкова форель з беконом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *