Рецепт “Ростбіф зі скоринкою із зелені” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 800 ккал, 51 г білків,
48 г жирів, 44 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 800 г яловичої вирізки
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 2 зубчики часнику
❯ 5 ст. л. оливкової олії
❯ 1 ст. л. діжонської гірчиці
❯ жменю ядер фундука або волоських горіхів
❯ по жмені листків шпинату та петрушки
Покроковий процес приготування ростбіфа
Крок 1
М’ясо вимити, обсушити, натерти сіллю та перцем. Часник очистити, стовкти та змішати з гірчицею та 2 стіл. ложками олії. Посолити та поперчити. М’ясо намазати гірчично-часниковою сумішшю та прибрати в холодильник проти ночі.
Крок 2
Сковороду змастити 1 стіл. ложкою олії, розжарити та швидко обсмажити м’ясо на сильному вогні. Зелень пюрировать у блендері з горіхами та маслом, що залишилося. М’ясо викласти у форму для запікання, намазати цією сумішшю та запікати 35–40 хв при 190°
Крок 3
Готовий ростбіф накрити фольгою і залишити так на 15 хв. Нарізати скибочками.