Перейти до вмісту
Головна » Рулет із ягняти з м’ятним соусом

Рулет із ягняти з м’ятним соусом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Рулет із ягняти з м’ятним соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 3 години
    У 1 порції: 460 ккал, 35 г білків,
    34 г жирів, 23 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 800 г м’якоті ноги ягняти
    ❯ 1 склянка оливкової олії
    ❯ 1 пучок м’яти
    ❯ 1/2 склянки обсмажених горіхів (мигдалю, волоських, кедрових)
    ❯ терта цедра 2 лимонів
    ❯ 2 ст. л. соку лимона
    ❯ 1 ч. л. дрібно нарізаного гострого червоного перцю (без насіння)
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування рулету із ягняти

    Крок 1

    М’ясо вимити, обсушити та розрізати так, щоб вийшов прямокутний шар. Зайвий жир зрізати. Натерти м’ясо сіллю та чорним перцем, змастити олією та прибрати в холодильник на 2 доби.

    Крок 2

    Приготувати соус. Листики м’яти обдати окропом, добре обсушити та викласти у чашу блендер. Додати горіхи, сік,
    цедру лимона, гострий перець і збити блендером у пюре. Продовжуючи збивати блендером, влити тонким цівком масло. Соус посолити та поперчити.

    Крок 3

    Нагріти духовку до 220 °. Пласт м’яса з одного боку намастити м’ятним соусом.

    Крок 4

    Згорнути рулетом ягнятину з начинкою та обв’язати кулінарною ниткою, щоб він тримав форму. Запікати 20 хв, зменшити нагрівання до 180 ° і готувати ще 1,5 год, періодично перевертаючи рулет і поливаючи його м’ясним соком, що виділяється.

    Для гарніру 700 г картоплі відварити в шкірці до м’якості, очистити, нарізати та з’єднати в мисці з 1 рубаною червоною цибулею та 300 г відвареного зеленого горошку. Заправити сумішшю соняшникової олії, соку лимона, солі та меленого чорного перцю.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рулет із ягняти з м’ятним соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *