Рецепт “Риба запечена у духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
Інгредієнти на 3 людей
– Риба Дорада/Сібас/… 800гр
– Петрушка пучок
– Сіль 4 гр
– Олія (соняшникова/оливкова) 10гр
Покроковий процес приготування риби у духовці
Крок 1
Чистимо рибу від луски та трібухи. Солимо всю рибу черевну порожнину. Заповнюємо черевну порожнину риби розім’ятою петрушкою.
Крок 2
У жаровні формуємо кораблик із фольги. Кладемо рибу і поливаємо олією з двох сторін. Відправляємо до духовки на 25 хвилин при 180 градусах.
Крок 3
Забираємо плавці, шкірку та відокремлюємо м’ясо.