Перейти до вмісту
Головна » Рисова локшина з філе індички

Рисова локшина з філе індички

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Рисова локшина з філе індички” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 хвилин
    У 1 порції: 437 ккал, 68 г білків,
    26 г жирів, 5 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 300 г рисової локшини
    ❯ 2 ч. л. оливкової олії
    ❯ 400 г філе індички
    ❯ 1 червона цибулина
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 340 г зеленої стручкової квасолі
    ❯ сік 1 лайма
    ❯ 1/2 ч. л. сушеного перцю чилі
    ❯ 1 ст. л. рибного соусу
    ❯ жменя листків м’яти
    ❯ жменя листків кінзи

    Покроковий процес приготування рисової локшини з філе

    Крок 1

    Рисову локшину відварити в киплячій підсоленій воді, як описано на пакуванні. Філе вимити, обсушити та нарізати
    смужками. Обсмажити на олії.

    Крок 2

    Цибулю очистити та нарізати півкільцями. Часник очистити та нарізати пластинами. Обсмажувати овочі на маслі, що залишилася 5 хв. Заправити овочі соком лайма та рибним соусом, посипати чилі. Готувати на слабкому вогні ще 4 хв. Перемішати з рисовою локшиною та рубаною зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як готується Рисова локшина з філе індички. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *