Рецепт “Рисова локшина з філе індички” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 хвилин
У 1 порції: 437 ккал, 68 г білків,
26 г жирів, 5 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 300 г рисової локшини
❯ 2 ч. л. оливкової олії
❯ 400 г філе індички
❯ 1 червона цибулина
❯ 2 зубчики часнику
❯ 340 г зеленої стручкової квасолі
❯ сік 1 лайма
❯ 1/2 ч. л. сушеного перцю чилі
❯ 1 ст. л. рибного соусу
❯ жменя листків м’яти
❯ жменя листків кінзи
Покроковий процес приготування рисової локшини з філе
Крок 1
Рисову локшину відварити в киплячій підсоленій воді, як описано на пакуванні. Філе вимити, обсушити та нарізати
смужками. Обсмажити на олії.
Крок 2
Цибулю очистити та нарізати півкільцями. Часник очистити та нарізати пластинами. Обсмажувати овочі на маслі, що залишилася 5 хв. Заправити овочі соком лайма та рибним соусом, посипати чилі. Готувати на слабкому вогні ще 4 хв. Перемішати з рисовою локшиною та рубаною зеленню.