Перейти до вмісту
Головна » Рисові кульки з кокосом

Рисові кульки з кокосом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Рисові кульки з кокосом і зливами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хвилин
    У 1 порції: 750 ккал, 8 г білків,
    52 г жирів, 61 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 350 г круглозерного рису
    ❯ 300 мл консервованого кокосового молока
    ❯ дрібка солі
    ❯ 50 г слив умібоші без кісточок
    ❯ 50 г цукру
    ❯ 1 яйце
    ❯ дрібна кокосова стружка для панірування
    ❯ рослинна олія для смаження

    Покроковий процес приготування рисових кульок

    Крок 1

    Рис ретельно промити проточною водою, залити кокосовим молоком, влити прибл. 375 мл води, додати щіпку солі, довести до кипіння і варити під кришкою 15-20 хв на середньому вогні, помішуючи. Дати охолонути. Вбити яйце і добре перемішати.

    Крок 2

    Сформувати з рисової маси невеликі коржики, викласти на кожну по зливі умібоші, посипати цукром і обліпити сливи рисовою масою, щоб вийшли кульки.

    Крок 3

    Рисові кульки обваляти з усіх боків у кокосовій стружці. Нагріти на сковороді олію та обсмажити на ній рисові кульки з усіх боків до золотистого кольору.

    Крок 4

    Обсмажені рисові кульки зі сливовою начинкою розкласти по порційним тарілкам. За бажанням прикрасити фруктами.

    Рисові кульки добре подати на стіл з соусом: карамелізувати у сотейнику 180 г цукру. Влити 80 мл вершків без лактози та готувати, помішуючи, на середньому вогні, поки соус злегка не загусне.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рисові кульки з кокосом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *