Перейти до вмісту
Головна » Рисові кульки аранчіні

Рисові кульки аранчіні

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Рисові кульки аранчіні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години 10 хвилин
    У 1 порції: 350 ккал, 14 г білків,
    17 г жирів, 35 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 300 г відвареного круглозерного рису
    ❯ сіль
    ❯ 1 цибулина
    ❯ за 1 ст. л. оливкової олії та томату-пасти
    ❯ 300 г рубаного філе індички
    ❯ 100 мл білого вина
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 1 гілочка рубаного базиліка
    ❯ 120 г нарізаної кубиками моцарели
    ❯ 15 г вершкового масла
    ❯ 40 г тертого сиру
    ❯ 2 жовтки
    ❯ 2 яйця
    ❯ панірувальні сухарі
    ❯ рослинна олія для смаження

    Покроковий процес приготування рисових кульок аранчіні

    Крок 1

    Для начинки цибулю очистити, порубати та обсмажити з філе індички на оливковій олії. Додати вино, томат-пасту та гасити 15 хв. Покласти базилік, сіль та перець.

    Крок 2

    Рис перемішати з тертим сиром та жовтками. Зробити з маси коржики, викласти на кожну трохи начинки, шматочок моцарели та вологими руками сформувати кульки. Яйця розбалтати. Вмочити кульки в яєчну масу, обваляти в сухарях і обсмажити на олії.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рисові кульки аранчіні. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *