«Діаменю» рецепт “Рисовий суп з яйцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
72 ккал
Інгредієнти
– 2 ст. відвареного рису
– 2 бульби картоплі
– 1 морква
– 2 варені круто яйця
– 1 куряча грудка
– 1 цибулина
– 2 ст. оливкової олії
– сухі прованські трави та петрушка – на смак
Покрокове приготування рисового супу
Крок 1
З грудки знімаю шкірку, заливаю водою та варю до готовності. Дістаю м’ясо з бульйону та нарізаю середніми шматочками. Картоплю, цибулю, моркву очищаю, мою та нарізаю кубиками.
Крок 2
Цибулю та моркву пасерую на сковороді з додаванням оливкової олії. У курячий бульйон поміщаю картоплю та частину моркви, варю до готовності. Викладаю в суп варене м’ясо, готовий рис і проварюю ще 7 хвилин.
Крок 3
Яйця подрібнюю і додаю в бульйон, туди ж відправляю пасеровану цибулю та моркву, прянощі та сіль. Даю закипіти та знімаю з вогню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!