Перейти до вмісту
Головна » Рисовий суп з яйцем

Рисовий суп з яйцем

    Рисовий суп з яйцем

    «Діаменю» рецепт “Рисовий суп з яйцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    72 ккал

    Інгредієнти

    – 2 ст. відвареного рису
    – 2 бульби картоплі
    – 1 морква
    – 2 варені круто яйця
    – 1 куряча грудка
    – 1 цибулина
    – 2 ст. оливкової олії
    – сухі прованські трави та петрушка – на смак

    Покрокове приготування рисового супу

    Крок 1

    З грудки знімаю шкірку, заливаю водою та варю до готовності. Дістаю м’ясо з бульйону та нарізаю середніми шматочками. Картоплю, цибулю, моркву очищаю, мою та нарізаю кубиками.

    Крок 2

    Цибулю та моркву пасерую на сковороді з додаванням оливкової олії. У курячий бульйон поміщаю картоплю та частину моркви, варю до готовності. Викладаю в суп варене м’ясо, готовий рис і проварюю ще 7 хвилин.

    Крок 3

    Яйця подрібнюю і додаю в бульйон, туди ж відправляю пасеровану цибулю та моркву, прянощі та сіль. Даю закипіти та знімаю з вогню

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рисовий суп з яйцем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *