«Діаменю» рецепт “Салат із серцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
118 ккал
Інгредієнти
– 30,5 кг яловичого серця
– 3 моркви
– 3 цибулини
– 3 солоних огірків
– 6 варених яєць
– 4 ст. рослинної олії
– сіль
– перець та зелень – на смак
Покрокове приготування салату із серцем
Крок 1
Серце відварюю 40 хвилин у підсоленій воді. Яйця очищаю, натираю на великій тертці.
Крок 2
Очищену цибулю нарізаю півкільцями. 2 ст. олії розігріваю в сковороді. Обсмажую цибулю 7-10 хвилин до золотистого кольору.
Крок 3
Моркву натираю на дрібній тертці. Солоні огірки нарізаю соломкою. Відвареному до м’якості серцю даю охолонути, потім нарізаю соломкою. Зелень подрібнюю.
Крок 4
У салатнику перемішую всі інгредієнти, заправляю олією, солю та перчу.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!