Перейти до вмісту
Головна » Салат із серцем

Салат із серцем

    Салат із серцем

    «Діаменю» рецепт “Салат із серцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    118 ккал

    Інгредієнти

    – 30,5 кг яловичого серця
    – 3 моркви
    – 3 цибулини
    – 3 солоних огірків
    – 6 варених яєць
    – 4 ст. рослинної олії
    – сіль
    – перець та зелень – на смак

    Покрокове приготування салату із серцем

    Крок 1

    Серце відварюю 40 хвилин у підсоленій воді. Яйця очищаю, натираю на великій тертці.

    Крок 2

    Очищену цибулю нарізаю півкільцями. 2 ст. олії розігріваю в сковороді. Обсмажую цибулю 7-10 хвилин до золотистого кольору.

    Крок 3

    Моркву натираю на дрібній тертці. Солоні огірки нарізаю соломкою. Відвареному до м’якості серцю даю охолонути, потім нарізаю соломкою. Зелень подрібнюю.

    Крок 4

    У салатнику перемішую всі інгредієнти, заправляю олією, солю та перчу.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат із серцем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *