Перейти до вмісту
Головна » Салат з яловичим язиком

Салат з яловичим язиком

    Салат з яловичим язиком

    Рецепт “Салат з яловичим язиком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Калорії 118

    Білки 5

    Жири 9

    Вуглеводи 4

    Інгредієнти

    – 100 г яловичого язика вареного
    – 15 мл олії від в’ялених помідорів
    – 70 г болгарського перцю
    – 0,1 ч.л. гірчиці
    – 50 г свіжого огірка
    – 10 г томатів в’ялених в олії
    – часник сухий на смак
    – 25 г салату айсберг
    – 0,1 ст. меду
    – перець чорний мелений на смак
    – 25 г свіжого шпинату
    – паприка мелена на смак
    – сіль на смак

    Покроковий процес приготування салату з яловичим язиком
    Салат з яловичим язиком1

    Крок 1

    Наріжте дрібно в’ялені помідори.

    Салат з яловичим язиком2

    Крок 2

    Змішайте помідори з гірчицею, сухим часником, паприкою, сіллю, медом та олією від помідорів. Збийте вилкою.

    Салат з яловичим язиком3

    Крок 3

    Тонкою соломкою наріжте болгарський перець, огірок і мову. Наріжте шпинат і салат айсберг

    Салат з яловичим язиком4

    Крок 4

    Змішайте все в салатниці

    Для салату краще використовувати готову яловичу мову, що продається у вакуумному пакуванні. Але якщо не знайдете, можна зварити цілу мову самостійно. Час варіння залежить від розміру язика – воно складе приблизно 60 хвилин у киплячій воді, до того моменту, як зубці почнуть легко відходити та виділяти прозорий сік.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат з яловичим язиком. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *