Перейти до вмісту
Головна » Шакшука класична

Шакшука класична

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Шакшука класична” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин

    Інгредієнти

    На 3 порції:
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 стручок солодкого перцю
    ❯ 1 стручок гострого перцю
    ❯ 2 зубки часнику
    ❯ 4 помідори
    ❯ 3 яйця
    ❯ 2 ст. л. рубаної зелені
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ рослинна олія

    Покроковий процес приготування шакшуки
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Цибулину очистити та дрібно нарізати. На сковороді на гарячій олії обсмажити цибулю до прозорості. Помідори та обидва види стручкового перцю вимити, у перцю видалити плодоніжки. Помідори очистити від шкірки.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Солодкий перець та помідори нарізати кубиками в окремий посуд. Очищений часник та гострий перець порубати. Солодкий перець викласти до цибулі і готувати 10 хв. Покласти гострий перець та часник та готувати 15 хв.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Викласти помідори, додати перець та рубану зелень і готувати, доки маса не стане густуватою. За допомогою столової ложки зробити в масі заглиблення та акуратно випустити у них яйця. Готувати, доки яйця не схопляться. Поперчити.

    Сьогодні ми дізналися як готується Шакшука класична. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *