Рецепт “Шашлики з креветок на грилі з часниковою олією” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 хвилин
У 1 порції: 250 ккал, 17 г білків,
17 г жирів, 7 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 24 королівські креветки
❯ 2 лайми
Для часникової олії:
❯ 2 зубчики часнику
❯ 50 г вершкового масла
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 1 ч. л. великої морської солі
❯ 3 ч. л. рубаної петрушки
Покроковий процес приготування шашликів з креветок
Крок 1
Приготувати часникову олію. Часник очистити та стовкти. У невеликій каструлі змішати вершкове та оливкову олію, додати часник та рубану. петрушку. Суміш посолити та нагрівати, поки вершкове масло повністю не розтопиться.
Крок 2
Дерев’яні або бамбукові шпажки замочити у холодній воді на 10 хв. Креветки очистити від панцира. На кожну шпажку нанизати по 3-4 креветки. Лайми вимити, обсушити та нарізати восьмушками.
Крок 3
Гриль нагріти. Креветки змастити часниковою олією та обсмажувати на грилі по 3 хв з кожною сторони. (Під час приготування періодично змащувати креветки часниковою олією.) Подати шашлички з креветок зі скибочками лайма.