Рецепт “Шоколадний брауні з вишнею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 3 ГОДИНИ
Інгредієнти
На 8 порцій:
❯ 290 г цукру
❯ 250 г вершкового масла
❯ 200 г чорного шоколаду з високим вмістом какао (прибл. 70 %)
❯ 185 г борошна
❯ 4 яйця
❯ 3 ст. л. какао
❯ 1/4 ч. л. розпушувача для тіста
❯ 200 г вишні без кісточок
❯ цукрова пудра для подачі
Покроковий процес приготування шоколадного брауні
Крок 1
Духовку нагріти до 120 °. Шоколад посікти та розтопити з вершковим олією на гарячій водяній бані.
Крок 2
У мисці яйця збити з цукром, додати борошно з розпушувачем, какао. Влити розтоплену масу із шоколадом і добре перемішати.
Крок 3
Тісто перелити у вистелену пергаментом квадратну форму 20×20 см. Вишні викласти на тісто, трохи втискуючи кожну. Випікати брауні від 2 год до 2 год 30 хв. Готовність виробу перевірити дерев’яною шпажкою.
Крок 4
Готовому брауні дати охолонути та перекласти його на блюдо сервування. Посипати брауні цукровою пудрою.