Перейти до вмісту
Головна » Шоколадний брауні з вишнею

Шоколадний брауні з вишнею

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Шоколадний брауні з вишнею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 3 ГОДИНИ

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 290 г цукру
    ❯ 250 г вершкового масла
    ❯ 200 г чорного шоколаду з високим вмістом какао (прибл. 70 %)
    ❯ 185 г борошна
    ❯ 4 яйця
    ❯ 3 ст. л. какао
    ❯ 1/4 ч. л. розпушувача для тіста
    ❯ 200 г вишні без кісточок
    ❯ цукрова пудра для подачі

    Покроковий процес приготування шоколадного брауні

    Крок 1

    Духовку нагріти до 120 °. Шоколад посікти та розтопити з вершковим олією на гарячій водяній бані.

    Крок 2

    У мисці яйця збити з цукром, додати борошно з розпушувачем, какао. Влити розтоплену масу із шоколадом і добре перемішати.

    Крок 3

    Тісто перелити у вистелену пергаментом квадратну форму 20×20 см. Вишні викласти на тісто, трохи втискуючи кожну. Випікати брауні від 2 год до 2 год 30 хв. Готовність виробу перевірити дерев’яною шпажкою.

    Крок 4

    Готовому брауні дати охолонути та перекласти його на блюдо сервування. Посипати брауні цукровою пудрою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Шоколадний брауні з вишнею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *