Перейти до вмісту
Головна » Шомлоі галушка тирамісу по-угорськи

Шомлоі галушка тирамісу по-угорськи

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Шомлоі галушка тирамісу по-угорськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 600 ккал, 18 г білків,
    28 г жирів, 62 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 6 яєць
    ❯ за 6 ст. л. борошна та цукру
    ❯ 1/2 ч. л. розпушувача
    ❯ 1/4 ч. л. солі
    ❯ 2 ч. л. какао
    ❯ 2 ст. л. мелених горіхів
    Для крему:
    ❯ 4 жовтки
    ❯ 1 пакетик ванільного цукру
    ❯ за 4 ст. л. цукру та борошна
    ❯ 700 мл молока (нагріти)
    Для сиропу:
    ❯ по 40 г цукру та родзинок
    ❯ 300 мл гарячої води
    ❯ 40 мл рому

    Покроковий процес приготування тирамісу по-угорськи

    Крок 1

    Білки збити із сіллю. Жовтки розтерти з цукром, підмішати борошно, розпушувач та білки. Розділити тісто на три частини. В одну підмішати какао, в інші горіхи. Випікати по 10 хв. при 180°.

    Крок 2

    Жовтки розтерти із цукром, додати ванільний цукор, борошно, молоко та варити 2 хв. Коржі поламати та розкласти по склянках, додаючи крем. Залити родзинки водою, додати ром і цукор і полити десерт. Охолодити.

    Сьогодні ми дізналися як готується Шомлоі галушка тирамісу по-угорськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *