Рецепт “Шукрут із ковбасками на вині” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 ХВИЛИН + 2 ГОДИНИ НА НАСТОЮВАННЯ
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1,5 кг квашеної капусти
❯ 8 ковбасок для смаження
❯ 200 г копченої грудинки (кубиками)
❯ 2 цибулини
❯ 1 морква
❯ 2 зубки часнику
❯ 250 мл білого сухого вина
❯ сушений майоран
❯ мелений коріандр
❯ рослинна олія
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування шукруту із ковбасками
Крок 1
Грудинку нарізати та з ковбасками обсмажити в глибокому сотейнику на невеликій кількості олії. Ковбаски викласти.
Крок 2
Очищені цибуля, часник і моркву порубати. На жирі з грудинкою обсмажувати овочі 5 хв. Закласти капусту, злегка обсмажити та влити вино. Додати майоран і коріандр, посолити, поперчити, зменшити вогонь і готувати під
кришкою 20 хв.
Крок 3
Духовку нагріти до 170 ° і запікати шукрут 45 хв. Викласти на капусту ковбаски та готувати блюдо ще 15 хв.