Перейти до вмісту
Головна » Шукрут із ковбасками на вині

Шукрут із ковбасками на вині

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Шукрут із ковбасками на вині” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 ХВИЛИН + 2 ГОДИНИ НА НАСТОЮВАННЯ

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1,5 кг квашеної капусти
    ❯ 8 ковбасок для смаження
    ❯ 200 г копченої грудинки (кубиками)
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 1 морква
    ❯ 2 зубки часнику
    ❯ 250 мл білого сухого вина
    ❯ сушений майоран
    ❯ мелений коріандр
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування шукруту із ковбасками

    Крок 1

    Грудинку нарізати та з ковбасками обсмажити в глибокому сотейнику на невеликій кількості олії. Ковбаски викласти.

    Крок 2

    Очищені цибуля, часник і моркву порубати. На жирі з грудинкою обсмажувати овочі 5 хв. Закласти капусту, злегка обсмажити та влити вино. Додати майоран і коріандр, посолити, поперчити, зменшити вогонь і готувати під
    кришкою 20 хв.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 170 ° і запікати шукрут 45 хв. Викласти на капусту ковбаски та готувати блюдо ще 15 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Шукрут із ковбасками на вині. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *