Перейти до вмісту
Головна » Запіканка а-ля шукрут

Запіканка а-ля шукрут

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Запіканка а-ля шукрут” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 840 ккал, 40 г білків,
    56 г жирів, 46 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 800 г картоплі у мундирі
    ❯ 600 г копченого свинячого ошийка
    ❯ 100 г бекону скибочками
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ сіль
    ❯ 500 г квашеної капусти
    ❯ 1 цибулина кружками
    ❯ 6 ягід ялівцю
    ❯ 4 бутони сушеної гвоздики
    ❯ 1 ч. л. меленої паприки
    ❯ 2 лаврові листи
    ❯ 200 мл вершків

    Покроковий процес приготування запіканки а-ля шукрут

    Крок 1

    Картоплю очистити, нарізати скибочками. Копчене м’ясо нарізати пластинами упоперек волокон. Духовку нагріти до 200 °. Форму для запікання вислати скибочками бекону, зверху викласти 1/2 скибочки картоплі. Посолити, поперчити. Капусту промити, віджати. Поверх картоплі рівномірно розподілити нарізану кільцями цибулю та 1/2 квашеної капусти.

    Крок 2

    Додати ягоди ялівцю, гвоздику, мелений чорний перець, лавровий лист. Зверху викласти копчене м’ясо, картопля, що залишилася та капусту, посолити. Вершки змішати з меленої паприки, полити страву. Запікати у духовці 30–40 хв
    доки картопля не зарум’яниться, а капуста не стане м’якою. Перед подачею блюду дати кілька хвилин відстоятися.

    Сьогодні ми дізналися як готується Запіканка а-ля шукрут. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *