Перейти до вмісту
Головна » Скумбрія ескабеш

Скумбрія ескабеш

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Скумбрія ескабеш” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 4 скумбрії, готові до кулінарної обробки
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 3 зубки часнику
    ❯ мелена паприка
    ❯ 2 ст. л. борошна
    ❯ оливкова олія
    ❯ винний оцет
    ❯ 1/2 пучка кервелю
    ❯ сіль
    ❯ гострий перець

    Покроковий процес приготування скумбріі ескабеш

    Крок 1

    Цибуля та 1 зубок часнику очистити та обсмажити на великій сковороді на 2 ст. л. олії до прозорості. Присипати паприкою.

    Крок 2

    Рибу обваляти в борошні. На сковороду з цибулею та часником додати трохи олії та обсмажити рибу до золотистого кольору. Рибу перекласти в інший посуд, збризкати оцтом, посолити та поперчити. Помістити рибу у холодильник на 24 год.

    Крок 3

    Перед подачею часник, що залишився, очистити та крупно нарізати, промити кервель і обсушити. Викласти часник і кервель на рибу та збризкати оцтом та олією.

    Сьогодні ми дізналися як готується Скумбрія ескабеш. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *