Рецепт “Скумбрія ескабеш” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ:
❯ 4 скумбрії, готові до кулінарної обробки
❯ 2 цибулини
❯ 3 зубки часнику
❯ мелена паприка
❯ 2 ст. л. борошна
❯ оливкова олія
❯ винний оцет
❯ 1/2 пучка кервелю
❯ сіль
❯ гострий перець
Покроковий процес приготування скумбріі ескабеш
Крок 1
Цибуля та 1 зубок часнику очистити та обсмажити на великій сковороді на 2 ст. л. олії до прозорості. Присипати паприкою.
Крок 2
Рибу обваляти в борошні. На сковороду з цибулею та часником додати трохи олії та обсмажити рибу до золотистого кольору. Рибу перекласти в інший посуд, збризкати оцтом, посолити та поперчити. Помістити рибу у холодильник на 24 год.
Крок 3
Перед подачею часник, що залишився, очистити та крупно нарізати, промити кервель і обсушити. Викласти часник і кервель на рибу та збризкати оцтом та олією.