Перейти до вмісту
Головна » Скумбрія в олії

Скумбрія в олії

    Скумбрія в олії

    Рецепт “Скумбрія в олії” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Рослинна олія 200 мл
    – Чорний перець горошком 1 ч.л.
    – Насіння коріандру 1 ч.л.
    – Цукор 1 ч.л.
    – Часник 4 зубчики
    – Сік 1 лимона
    – Лавровий лист 4 шт
    – Сіль 1 ст.л.

    Покроковий процес приготування скумбрії в олії
    Скумбрія в олії1

    Крок 1

    Чистимо і миємо скумбрію. Нарізаємо шматочками та викладаємо в каструлю. Додаємо часник та лавровий лист. У олію з водою додаємо 1 ст.л. солі, цукор та сік маленький лимон. Потім насіння кінзи, коріандр, чорний мелений перець, добре перемішуємо та відправляємо в каструлю.

    Скумбрія в олії2

    Крок 2

    Закриваємо каструлю кришкою і ставимо на вогонь. Коли закипить, зменшуємо вогонь на мінімум і готування не менше двох годин. Через дві години знімаємо з вогню та залишаємо остигати (на ніч) не знімаючи кришку.

    Скумбрія в олії3

    Крок 3

    Скумбрію можна їсти одразу, а можна зробити консерву. Перекладаємо рибу в банку, заливаємо олією і закриваємо кришкою.

    Сьогодні ми дізналися як готується Скумбрія в олії Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *