Перейти до вмісту
Головна » Як приготувати скумбрію за копійки

Як приготувати скумбрію за копійки

    Як приготувати скумбрію за копійки за копійки

    Рецепт “Як приготувати скумбрію за копійки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Чому скумбрія? Вона дешева, це морська риба, вона дуже корисна і вона жирненька в будь-якій інтерпретації.

    Інгредієнти

    – Скумбрія 2 шт
    – Томатна паста 1.5 ст.л.
    – Соєвий соус 1 ст.л.
    – Сік лимона 2 ст.л.
    – Часник 3 зуб
    – Рослинна олія 3ст.л.

    Покроковий процес приготування скумбріі за копійки
    Як приготувати скумбрію за копійки1

    Крок 1

    Відрізаємо хвіст, плавники та голову. Потім акуратно видаляємо хребет. Постарайтеся не пошкодити черевце. Для зручності риба має бути злегка підморожена.

    Як приготувати скумбрію за копійки2

    Крок 2

    Видаляємо потраху та реберні кістки. Для цього можна використовувати пінцет. Рибу промиваємо.

    Як приготувати скумбрію за копійки3

    Крок 3

    Робимо соус-маринад. Викладаємо в ємність 1.5 ст. л. томатної пасти. Додаємо 1ст. соєвого соусу, 2 ст.л. соку лимона. Видавлюємо 2 зубчики часнику. Додаємо 3 ст. рослинної олії, трохи солі та перцю. Все добре перемішуємо.

    Як приготувати скумбрію за копійки4

    Крок 4

    Ножем або ножицями робимо надрізи на рибі з двох сторін приблизно по півтора-два сантиметри.

    Як приготувати скумбрію за копійки5

    Крок 5

    Акуратно викладаємо рибу на дощ і красиво укладаємо. Рясно змащуємо соусом і відправляємо до духовки на 20-25 хвилин при 180 градусах.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати скумбрію за копійки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *