Перейти до вмісту
Головна » Сливовий пиріг

Сливовий пиріг

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Сливовий пиріг” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 20 хвилин
    У 1 порції: 505 ккал, 10 г білків,
    52 г жирів, 29 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 115 г розм’якшеного вершкового масла
    ❯ 300 г цукру
    ❯ 1 пакетик ванільного цукру
    ❯ 3 ст. л. маку
    ❯ 125 мл рослинної олії
    ❯ 3 яйця
    ❯ 250 мл пахти
    ❯ 400 г борошна
    ❯ 2 ч. л. розпушувача
    ❯ по 1/2 ч. л. солі, меленої кориці та кардамону
    ❯ 15–20 злив

    Покроковий процес приготування сливового пирогу

    Крок 1

    Нагріти духовку до 175 °. Вершкове масло збивати з цукром та ванільним цукром до отримання однорідної пишної маси. Додати мак і олію, вбити по одному яйця, ретельно перемішуючи після кожного. Борошно просіяти з розпушувачем, сіллю, меленим кардамоном, корицею та порціями підмішувати в масляну масу, одночасно вливаючи тонким струмком пахту

    Крок 2

    Тісто вилити у вистелену папером для випікання форму та розрівняти. Сливи вимити, розділити на половинки, видаливши кісточки, нарізати часточками та викласти на тісто. Пиріг випікати бл. 1 год

    Порада
    Готовий пиріг можна покрити глазур’ю. Для її приготування потрібно ретельно змішати сік 2 лимонів із тертою цедрою 1 лимона, 1 чайн. ложкою ванільного цукру та 80 г цукрової пудри.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сливовий пиріг. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *