Рецепт “Смачнющі крильця BUFFALO” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
Інгредієнти розраховано на 3-ох людей
– Свинина зі шкірою (почеревина) 1кг
– 5 спецій (зірчастий аніс, фенхель, кориця, гвоздика, сичуанський перець) 2 ч.л.
– Сіль 1 ч.л.
– Цукор 2 ч.л.
– Перець чорний мелений 1 ч.л.
Для шкіри:
– Оцет білий (винний, яблучний) 1 ч.л.
– Сіль як захист для шкіри 200гр
Покроковий процес приготування крилець BUFFALO
Крок 1
Розрізаємо крильця на три частини. Кінчики крил не потрібні.
Крок 2
У борошно додаємо крохмаль, порошок для печива, перець та сіль. Все добре перемішуємо.
Крок 3
Добре обвалюємо м’ясо в клярі та викладаємо на блюдо.
Крок 4
Ставимо каструлю на середній вогонь. Додаємо соус, паприку, оцет та мед. добре перемішуємо. Гріємо на маленькому вогні. Потім додаємо 70 гр. вершкового масла. Перемішуємо доки масло не розчиниться.
Крок 5
Розігріваємо приблизно склянку олії у сковороді. Олія має дуже сильно розігрітися. Відправляємо крильця в олію. Смажимо періодично перевертаючи. Крильця повинні бути золотисто-коричневими. Викладаємо на паперові рушники.
Крок 6
Заливаємо крильця соусом і акуратно перемішуємо. Даємо настоятися 5 хвилин.