Рецепт “Смажена картопля з беконом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 580 ккал, 12 г білків,
44 г жирів, 36 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 2 гілочки розмарину
❯ 1 гілочка чебрецю
❯ 150 г бекону
❯ 700 г відвареної в шкірці картоплі
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 2 цукіні
❯ 4–5 ст. л. викривленого адигейського сиру
Покроковий процес приготування картоплі з беконом
Крок 1
Зелень обполоснути. Бекон нарізати невеликими шматочками. Картоплю очистити від шкірки та нарізати кухлями. Цукіні вимити та разом зі шкіркою нарізати тонкими кружальцями.
Крок 2
На сковороді нагріти 1,5 стола. ложки олії та обсмажувати картоплю з беконом до рум’яної скоринки, додавши гілочки зелені. Страву посолити та поперчити до смаку. Зелень видалити.
Крок 3
Масло, що залишилося нагріти на іншій сковороді та обсмажити цукіні. Додати до картоплі з беконом. Посипати страву скрошеним сиром.