Перейти до вмісту
Головна » Смажена картопля з соусом

Смажена картопля з соусом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Смажена картопля з соусом зі сметани з хроном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 55 хвилин
    У 1 порції: 670 ккал, 28 г білків,
    42 г жирів, 44 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції
    Для риби:
    ❯ 8 філе скумбрії
    ❯ 80 г вершкового масла
    ❯ щіпка меленого кайєнського перцю
    ❯ 2 ч. л. меленої солодкої паприки
    ❯ 1 ч. л. меленого коріандру,
    ❯ по 1 ч. л. коричневого цукру та гострої гірчиці
    ❯ 2 ч. л. червоного винного оцту
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    Для картоплі:
    ❯ 800 г картоплі, звареної в мундирі
    ❯ прибл. 50 мл оливкової олії
    ❯ 2 ст. л. сметани
    ❯ 2 ст. л тертого кореня хрону та подрібненої зеленої цибулі
    ❯ 1 червона цибулина

    Покроковий процес приготування смаженої картоплі з соусом

    Крок 1

    Філе вимити, на шкірі гострим ножем зробити надрізи. Форму для запікання змастити 1 стіл. ложкою вершкового масла. Залишилося олію змішати в мисці з цукром, гірчицею, оцтом та спеціями. Філе викласти у форму, намазати підготовленою сумішшю та запікати у духовці 20-25 хв при 190 °, періодично поливаючи соком, що утворюється.

    Крок 2

    Картоплю нарізати половинками та обсмажувати на 2–3 стіл. ложках оливкової олії бл. 10 хв. Перекласти на паперовий рушник, щоб стек зайвий жир. Цибулину очистити, порубати та змішати в мисці зі сметаною, хріном, шнитт-луком та 1 чайн. ложкою оливкової олії, посолити та поперчити. Подати до риби.

    Сьогодні ми дізналися як готується Смажена картопля з соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *