Рецепт “Смажений халумі в клярі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
4 ПОРЦІЇ, 35 ХВИЛИН
Інгредієнти
❯ 200 г халумі
❯ рослинна олія для фритюру
❯ 1 яйце
❯ 60 г борошна
❯ 1 ст. л. рослинної олії
❯ 1 ст. л. води
Покроковий процес приготування смаженого халумі
Крок 1
Приготувати тісто для кляру. Борошно просіяти в миску, додати яйце, влити воду та олію і перемішати до отримання однорідного гладкого тіста без грудочок. Дати тесту відстоятися прибл. 15 хв.
Крок 2
Сир нарізати невеликими скибочками. Підготувати глибокий сотейник та нагріти в ньому достатню кількість
рослинної олії.
Крок 3
Скибочки сиру вмочувати в кляр і обсмажувати в киплячому олії до золотистого кольору. Смажений сир у клярі
викладати на паперовий рушник. Сир у клярі подати гарячим із соусом до смаку.