Перейти до вмісту
Головна » Смажений халумі в клярі

Смажений халумі в клярі

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Смажений халумі в клярі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 ПОРЦІЇ, 35 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 200 г халумі
    ❯ рослинна олія для фритюру
    ❯ 1 яйце
    ❯ 60 г борошна
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 ст. л. води

    Покроковий процес приготування смаженого халумі

    Крок 1

    Приготувати тісто для кляру. Борошно просіяти в миску, додати яйце, влити воду та олію і перемішати до отримання однорідного гладкого тіста без грудочок. Дати тесту відстоятися прибл. 15 хв.

    Крок 2

    Сир нарізати невеликими скибочками. Підготувати глибокий сотейник та нагріти в ньому достатню кількість
    рослинної олії.

    Крок 3

    Скибочки сиру вмочувати в кляр і обсмажувати в киплячому олії до золотистого кольору. Смажений сир у клярі
    викладати на паперовий рушник. Сир у клярі подати гарячим із соусом до смаку.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Смажений халумі в клярі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *