Перейти до вмісту
Головна » Сочевично-гречані котлети

Сочевично-гречані котлети

    Сочевично-гречані котлети

    «Діаменю» рецепт “Сочевично-гречані котлети” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    152 ккал

    Інгредієнти

    – 120 г вареної сочевиці
    – 0,5 ст. вареної гречки
    – 1 цибулина
    – 1 морква
    – 1 ст. томатної пасти
    – мелений чорний перець
    – сіль
    – панірувальні сухарі

    Покроковий процес приготування сочевично-гречаних котлет

    Крок 1

    Обсмажую в олії нарізані цибулю та моркву, томатну пасту.

    Крок 2

    У блендері подрібнюю із засмажкою гречку та сочевицю, солю та перчу до смаку.

    Крок 3

    Ложкою викладаю масу в панірувальні сухарі, формую котлети та обсмажую в невеликій кількості олії з двох сторін до золотистого кольору. Подаю з соусом зі сметани, майонезу та тертих маринованих огірків

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сочевично-гречані котлети. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *