«Діаменю» рецепт “Сочевично-гречані котлети” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
152 ккал
Інгредієнти
– 120 г вареної сочевиці
– 0,5 ст. вареної гречки
– 1 цибулина
– 1 морква
– 1 ст. томатної пасти
– мелений чорний перець
– сіль
– панірувальні сухарі
Покроковий процес приготування сочевично-гречаних котлет
Крок 1
Обсмажую в олії нарізані цибулю та моркву, томатну пасту.
Крок 2
У блендері подрібнюю із засмажкою гречку та сочевицю, солю та перчу до смаку.
Крок 3
Ложкою викладаю масу в панірувальні сухарі, формую котлети та обсмажую в невеликій кількості олії з двох сторін до золотистого кольору. Подаю з соусом зі сметани, майонезу та тертих маринованих огірків
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!