Рецепт “Соковиті грудки на сковороді” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Курячі грудки 2 шт
– Оливкова олія 2 ст.л.
– Вершкове масло 1 ст.л.
– Копчена паприка 1 ч.л.
– Часник 2 зубки
– Орегано 1 ч. л.
– Біле сухе вино 150 мл
– Сметана(30%) 150 гр
– Оливки 100 гр
– Сіль
– Перець
Покроковий процес приготування соковитих грудок на сковороді
Крок 1
Розрізаємо курячі грудки за висотою на дві частини. Солимо, перчимо і додаємо трохи копченої паприки. Перевертаємо та повторюємо процедуру.
Крок 2
У сковороду наливаємо трохи оливкової олії. У гарячу сковороду кладемо м’ясо та смажимо близько хвилини із двох сторін.
Крок 3
Зменшуємо вогонь до середнього та додаємо шматочок вершкового масла. Обсмажуємо грудки з двох боків.
Крок 4
Дрібно нарізаємо часник і відправляємо у сковороду. Злегка обсмажуємо на маленькому вогні. Додаємо трохи орегано та заливаємо сухим білим вином. Випарюємо вино 3-4 хвилини.
Крок 5
Додаємо в сковороду сметану та перемішуємо. Режим оливки на дві частини та відправляємо у соус. Перемішуємо та кладемо у сковороду філе. Готуємо 2 хвилини на низькому вогні.