Рецепт “Солодкий вишневий суп з равіолями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 хвилин
У 1 порції: 375 ккал, 7 г білків,
7 г жирів, 73 г вуглеводів
Інгредієнти
На 6-8 порцій:
❯ 400 г вишень
❯ 1 неповна склянка борошна
❯ 2 яйця
❯ 2 ст. л. розтопленого вершкового масла
❯ дрібка солі
❯ 2 л вишневого соку
❯ 1 ст. л. крохмалю
❯ 1/2 склянки цукру
Покроковий процес приготування вишневого супу
Крок 1
Приготувати равіолі. Ягоди вимити та видалити кісточки. з борошна, 1 яйця, 40 мл холодної води, олії та солі замісити тісто. Розділити тісто на дві частини та розкотити на посипаному борошном робітнику поверхні у тонкі пласти. Один пласт змастити яйцем, що залишилося, викласти 2/3 вишень окремими гірками та накрити другим пластом. Тісто навколо начинки притиснути та розрізати на квадратики так, щоб начинка виявилася посередині.
Крок 2
Завантажити вироби з тіста в киплячу підсолену воду і варити, поки вони не спливуть на поверхню. Ті, що залишилися вишні розім’яти, залити вишневим соком і варити 5-6 хв. Відвар загустити крохмалем, розведеним на 2 стіл. ложки холодної води. Додати цукор, при постійному помішуванні довести до кипіння і зняти з вогню. Остудити та подати з равіолями.